Succesverhalen

"Met haar 'Gezond Zelf-Gevoel' heeft Antoinetta Vogels een eerlijk overzicht gegeven van de existentiële problemen die ze tegenkwam in haar vroege kindertijd, en die toen een groot deel van haar leven domineerden. Haar boek geeft een gedetailleerde beschrijving van haar persoonlijke ervaringen en leidt de lezer langs de weg van een jarenlange strijd om inzicht te krijgen in de wortels van haar problemen.

Dit heeft niet alleen geleid tot een gezonder leven voor zichzelf, maar ook tot de ontwikkeling van een goed gestructureerde, brede en praktische methode ten behoeve van andere mensen met soortgelijke problemen. Dit boek beschrijft een 'doe het zelf' methode die binnen het bereik valt van iedereen die zijn of haar levenskwaliteit en bewustzijn als levend wezen wil verbeteren."

— Agnès Benoist


"Antoinetta Vogels creëert een veilige plek voor je om met behulp van haar Zelf-Gevoel Methode inzicht te krijgen in je eigen situatie . Haar empathische benadering om een gebrek aan, of een onecht Zelf-Gevoel te identificeren, werkte zeer onthullend voor mij. Haar werk resoneerde met mij waar ik al bezig was om genezing te zoeken van vroeger lijden en negatieve gewoontes en gaf mij een duwtje om dieper te graven. Al slechts na één lezing, kreeg ik plotseling zicht in de wijze waarop ik mijzelf in de weg stond in het bereiken van mijn doelen. Ik geloof dat ik die hindernis daadwerkelijk kan overwinnen en innerlijke vrede kan ervaren. Ik ben erg enthousiast over haar nieuwe boek. Het zal de innerlijke en uiterlijke vrede helpen herstellen waar velen naar op zoek zijn in hun leven.”

- A.C., Gediplomeerde Life Coach


“Door de Zelf-Gevoel Methode van Antoinetta Vogels voorgelegd gekregen te hebben, heb ik als bedrijfscoach een paar cliënten en een paar van mijn vrienden waarvan ik vermoed dat ze aan depressie lijden, beter leren begrijpen. Daarnaast heb ik ook nog iets anders gewonnen, nl een meer begripvolle manier om naar mensen te kijken die slechte keuzes maken. Ik vermoed dat, wanneer ik ooit te maken zal krijgen met ingewikkelde persoonlijke problemen, die helaas voor iedereen onvermijdelijk zijn, een actief bewustzijn van mijn Zelf-Gevoel zeer nuttig zal blijken.”

- P.H., COO, Pro/Vision Coaching, Inc.


“Ik ben nogal een skeptisch person, maar mijn vrouw wees mij erop dat Antoinetta Vogels’ Zelf-Gevoel Methode echt onverwachte mogelijkheden creëert in het oplossen van een ruime hoeveelheid van vragen bij de opvoeding van kinderen. Door ons bewust te worden van onze eigen verborgen agenda maken wij andere keuzes wat het welzijn van onze kinderen en onze familie zeer ten goede komt. Wat recenter, heeft de benadering van de Zelf-Gevoel Methode met betrekking tot veroudering mij persoonlijk geholpen om om te gaan met een onverwacht, en acuut verloop van een terminale ziekte van een ouder familielid, die heel belangrijk voor mij is. In plaats van dat ik me bezig houd met afleidende, valse verwachtingen van wat ‘een goede zoon zou moeten doen’, is het voor mij mogelijk geweest om te helpen waar hulp nodig was, zonder mijn eigen, oprecht verdriet te negeren.”

- D.I., Entrepreneur


“Er bestaat nauwelijks iets dat nog fundamenteler is voor ons mensen dan de vraag of ons Zelf-gevoel afhankelijk is van de goedkeuring van anderen, of dat het gezond en stevig in ons verankerd ligt. Door de moed te hebben haar eigen Zelf-Gevoel grondig te onderzoeken en manieren te ontwikkelen om dit gezonder te maken, maakt het hoogst oorspronkelijke werk van Antoinetta Vogels het mogelijk om niet alleen individuele levens aanzienlijk te verbeteren, maar de gehele menselijke manier van op elkaar betrokken zijn.”

- Rev. Alia Zara Aurami, Ph.D., Minister


“Door samen te werken met Antoinetta Vogels heb ik een duidelijk inzicht verkregen in mijn eigen fysieke en psychologische gebreken. Door herhaaldelijk discussies met haar aan te gaan, ben ik aan het leren om mijn eigen Zelf-Gevoel te vinden en te herstellen. Antoinetta heeft ontzettend veel passie voor haar werk om anderen te helpen, en ze neemt vaak een time-out om even stil te staan bij hoe het met me gaat, hoe het werkelijk met me gaat, op elk niveau, en ze geeft nuttig advies wanneer dit van toepassing is. Ik ben dankbaar dat onze paden elkaar hebben gekruisd in deze reis om onze ware Zelf-gevoel te vinden.”

- L.B., Uitvoerend Assistent van Antoinetta Vogels


“De geruststellende raad van Antoinetta Vogels in hoe je je Zelf-gevoel kunt herstellen (in een gezond levendig Zelf-gevoel!) helpt me om een vrediger, en toleranter persoon te zijn. Zij heeft me geholpen mijn chaotische momenten te begrijpen met humor en mededogen en ik ben er zeer dankbaar voor om met haar te mogen werken.”

- D.D., Oprichter van Authentic Writing Provokes


“Dit is de beste cursus die ik ooit heb gedaan. Zo goed uitgelegd. Ik moet toegeven, het gaat diep en zal veel inspanning kosten. Het is het waard om eraan te werken. Een levensstijl. Levenslang. Iets waar je aan kan werken en voor altijd trots op zal zijn, omdat sommigen van ons, zoals ik, dit niet van nature hebben meekregen. We moeten er lef voor hebben en vastberaden zijn, en we moeten er hard voor werken. Het is niet iets wat je voor lief kan nemen. Dank je dat je me zo veel hebt kunnen leren en dat je me de weg hebt laten zien om mijn Zelf-Gevoel te herstellen. Om de één of andere manier moeten we hiervoor vechten. Het is een lastige, lange rit om door het leven te gaan met een Vals Zelf-gevoel. Ik waardeer je vriendelijkheid, je kennis, en je geduld. Ik ben je dankbaar. Ik raad dit ontzettend aan.”

- Vickie Turner, Australië