Over Antoinetta

Antoinetta Vogels

Auteur – Oprichtster – Directeur

antoinetta-vogels

Antoinetta Vogels is the Oprichtster & Directrice van HealthySenseOfSelf, LLC, ontwerpster van de Zelf-Gevoel Methode, een Zelfhulp Programma, voor Mensen die de gemoedsrust willen genieten die het Jezelf zijn met zich meebrengt!

In 2013 publiceerde Antoinetta haar eerste boek: Healthy Sense of Self – How to be true to your Self and Make Your World a Better Place!
Vanuit HealthySenseOfSelf, LLC in de USA en Gezond Zelf-Gevoel in Nederland biedt Antoinetta inzicht over wat er verkeerd kan gaan in onze relatie tot onszelf en derhalve met anderen, als wij in onze vroege jeugd niet erkend worden als een uniek en zelfstandig mens.

Antoinetta is in Nederland geboren, vlak na de Tweede Wereldoorlog. Ze herinnert zich heel duidelijk haar vaste besluit als klein meisje om ervoor te zorgen dat oorlog zou stoppen. Het is haar diepste wens om een betere wereld te creëren door mensen te inspireren om hun eigen levenskwaliteit te verbeteren en een ‘echter’ mens te worden. Haar jarenlange ervaring als beroepsmuzikante in verschillende klassieke orkesten in Nederland bleek precies de achtergrond te vormen voor Antoinetta om een volledig begrip te krijgen van haar eigen innerlijk proces, wat de basis werd van de Gezond Zelf-Gevoel Methode.

Kort nadat ze moeder geworden was, werd Antoinetta plotseling gekweld door een vreselijke slapeloosheid wat leidde tot een vroegtijdig afbreken van haar muzikale carrière. Antoinetta’s zoektocht naar zichzelf begon met de intentie om te bepalen wat de onderliggende oorzaak was van deze aandoening die haar uiteindelijk 25 jaar wakker zou houden.
Door voortdurende introspectie, zelfobservatie en onderzoek heeft Antoinetta gedragspatronen bij zichzelf geïdentificeerd die uiteindelijk leidden tot de ontwikkeling van de Zelf-Gevoel Methode. Ze was in staat om verbanden te leggen tussen een Gezond Zelf-Gevoel en het succesvol managen van veel fysieke, emotionele, psychologische en sociale vraagstukken.

“Een Gezond Zelfgevoel is de ruggengraat van de menselijke psyche. Als dat er niet is, sla je je eigen leven gewoon over.

Mijn passie is zoveel mogelijk mensen te vertellen dat een gezond Zelf-Gevoel cruciaal is voor iedereen die het leven ten volle willen leven en dat gelukkige en onafhankelijke mensen bijdragen tot het verspreiden van vrede in de wereld.”