Over ons

Antoinetta Vogels

Auteur – Oprichtster – Directeur

antoinetta-vogels

Antoinetta Vogels is the Oprichtster & Directrice van HealthySenseOfSelf, LLC, ontwerpster van de Zelf-Gevoel Methode, een Zelfhulp Programma, voor Mensen die de gemoedsrust willen genieten die het Jezelf zijn met zich meebrengt!

In 2013 publiceerde Antoinetta haar eerste boek: Healthy Sense of Self – How to be true to your Self and Make Your World a Better Place!
Vanuit HealthySenseOfSelf, LLC in de USA en Gezond Zelf-Gevoel in Nederland biedt Antoinetta inzicht over wat er verkeerd kan gaan in onze relatie tot onszelf en derhalve met anderen, als wij in onze vroege jeugd niet erkend worden als een uniek en zelfstandig mens.

Antoinetta is in Nederland geboren, vlak na de Tweede Wereldoorlog. Ze herinnert zich heel duidelijk haar vaste besluit als klein meisje om ervoor te zorgen dat oorlog zou stoppen. Het is haar diepste wens om een betere wereld te creëren door mensen te inspireren om hun eigen levenskwaliteit te verbeteren en een ‘echter’ mens te worden. Haar jarenlange ervaring als beroepsmuzikante in verschillende klassieke orkesten in Nederland bleek precies de achtergrond te vormen voor Antoinetta om een volledig begrip te krijgen van haar eigen innerlijk proces, wat de basis werd van de Gezond Zelf-Gevoel Methode.

Kort nadat ze moeder geworden was, werd Antoinetta plotseling gekweld door een vreselijke slapeloosheid wat leidde tot een vroegtijdig afbreken van haar muzikale carrière. Antoinetta’s zoektocht naar zichzelf begon met de intentie om te bepalen wat de onderliggende oorzaak was van deze aandoening die haar uiteindelijk 25 jaar wakker zou houden.
Door voortdurende introspectie, zelfobservatie en onderzoek heeft Antoinetta gedragspatronen bij zichzelf geïdentificeerd die uiteindelijk leidden tot de ontwikkeling van de Zelf-Gevoel Methode. Ze was in staat om verbanden te leggen tussen een Gezond Zelf-Gevoel en het succesvol managen van veel fysieke, emotionele, psychologische en sociale vraagstukken.

“Een Gezond Zelfgevoel is de ruggengraat van de menselijke psyche. Als dat er niet is, sla je je eigen leven gewoon over.

Mijn passie is zoveel mogelijk mensen te vertellen dat een gezond Zelf-Gevoel cruciaal is voor iedereen die het leven ten volle willen leven en dat gelukkige en onafhankelijke mensen bijdragen tot het verspreiden van vrede in de wereld.”

Deborah Drake

Algemeen Redactrice en Woordvoerder

Authentiek – Schrijven – Uitdagen

Deborah ontmoette Antoinetta voor het eerst in maart 2011 tijdens een Weekly Writer’s Support Group, waarvan zij tweeënhalf jaar lang de leidster was. In vele opzichten zet zij diezelfde stijl van ‘INSPIRATIE, STEUN en ZACHTE VERANTWOORDING’ voort in haar rol als algemeen redactrice van HealthySenseofSelf. Haar persoonlijke mantra is ‘schrijven met authenticiteit daagt uit’ en wat ze het leukste vindt is dan ook het aansporen van Antoinetta om haar eigen, authentieke stijl te vinden in het verkondigen van de Gezond Zelf-Gevoel boodschap.

 

Deborah’s bijdragen aan de Gezond Zelf-Gevoel missie vinden zowel plaats achter de schermen als in het openbaar. Ze fungeert met enthousiasme als schrijfster, redactrice, eindredactrice en promotor van de boodschap van HySoS. In al haar communicatierollen wijdt ze zich aan projecten op het gebied van product-ontwikkeling, marketing, relaties en netwerken, en promotie van de SoS Methode. Ze brengt met 25 jaar ervaring in de wereld van journalistiek, uitgeverijen, reclame, communicatieadvieswerk, marketing, business-ontwikkeling en opleiding & training een schat aan kennis, vaardigheden en talenten met zich mee.
Ze heeft grootse plannen om met veel oprechtheid bekendheid te geven aan en bewustzijn te creëren over al het goede wat ze tot nu toe geleerd heeft uit de SoS Methode: “We begrijpen dingen beter en sneller als we er persoonlijk mee verbonden zijn en de kracht van authentiek, oprecht schrijven werkt altijd uitdagend en prikkelend.”

“De volledige onderdompeling in de studie van de Zelf-Gevoel Methode en het erover schrijven heeft elke dag opnieuw een positieve invloed op mij – en het begrijpen van mijn Echte Zelf heeft zich verdiept door mijn hechte band met Antoinetta en het HySoS team.”
Wij willen dat mensen toegang hebben tot Zelf-Genezing die eerst hun Zelf-Gevoel herstelt en daarna versterkt, wat werkt als een levenslange bron die we altijd binnen in ons hebben – als mensen, als partners, als ouders en als deelnemers van een grotere gemeenschap.

photo of Deborah Drake

Alia Aurami, Ph.D.

Consultant

Bewustzijn - Liefde - Integriteit

alia-aurami

Alia en Antoinetta hebben elkaar onmoet tijdens een lokale groepsbijeenkomst in 2006, waar Eckhart Tolle’s boek ‘A New Earth’ bestudeerd werd. Antoinetta vertelde over haar visie mensen te instrueren over het belang van het hebben van een Gezond Zelf-Gevoel. Alia was het hier helemaal mee eens en in 2007 vroeg Antoinetta Alia om haar te helpen haar visie verder te realiseren.

Alia hielp Antoinetta eerst om een Engelstalige website te bouwen, gebaseerd op de oorspronkelijke Nederlandse website, Antoinetta’s bandopnames van haar dagboek en verder alles wat uit hun lange, complexe conversaties naar boven kwam. Vervolgens hielp Alia met het omzetten van het website materiaal in een veelomvattend, duidelijk leesbaar boek. Op dit moment bestaat Alia’s bijdrage uit marketing, organisatieadvies en redactiewerk voor allerlei geschreven materiaal.

Meer over Alia’s achtergrond, ervaring, persoonlijke eigenschappen en interesses kun je op haar website vinden. “Niets is belangrijker dan een stevig, onafhankelijk gevoel van ons echte, eigenlijke Zelf te hebben, in tegenstelling tot een gevoel dat ons bestaan van de goedkeuring van anderen afhangt. Bijna iedereen kan wel een deel van zijn problemen of pijn oplossen, d.m.v. het toepassen op zichzelf van de zwaarbevochten wijsheid die Antoinetta Vogels door haar jaren van ellende heeft vergaard. Nog meer jaren moesten worden gewijd aan het zichzelf volledig begrijpen en tot slot haar doorzettingsvermogen om deze wijsheid aan de wereld door te geven. Ik hoop dat alle mensen die hier baat bij kunnen hebben, hier ook voor zullen kiezen.”

“Als predikante, zie ik veel mensen van wie de geestelijke ontwikkeling wordt belemmerd, omdat ze de ontwikkeling van een normaal gezond Zelf-Gevoel niet hebben voltooid. Ze kunnen niet verder opbloeien naar een spiritueel groter gevoel van ‘Zelf’ wat hen in staat zou stellen om vriendelijker en minder gewelddadig te zijn.

Daarom voel ik mij geroepen om te helpen haar werk in de wereld te zetten om de geestelijke ontwikkeling van mensen te vergemakkelijken. Haar werk zal ook de vicieuze ouder-kind cirkel doorbreken, die leidt tot een ongezond Zelf-Gevoel, waardoor haar werk ongetwijfeld zal bijdragen aan een meer compassievolle en zorgzame wereld.”

Nora Tamada

Redactrice

Helderheid – Enthousiasme – Lachen

In november 2013 voegde Antoinetta de zelfstandige redactrice Nora toe aan haar HySoS-team.

Nora voelde zich aangetrokken om met HEALTHYSENSEOFSELF te gaan werken om haar wens – iets positiefs voor de wereld doen – waar te maken. Als taalspecialist zorgt ze ervoor dat de schriftelijke communicatie helder en duidelijk is en Antoinetta’s stem daarbij krachtig en consistent blijft. Als mens verbindt ze zich volledig met de Gezond Zelf-Gevoel boodschap.

Nora is altijd een boekenwurm geweest vanaf het moment dat ze kon lezen. Haar voorliefde voor zowel boeken als grammatica vormden de drijfveer om Engels te gaan studeren. Haar interesse in buitenlandse culturen en de behoefte aan nieuwe ervaringen inspireerden haar om te reizen.
Haar carrière op het gebied van redactiewerk begon in 2006 terwijl ze in het buitenland verbleef als onderwijzeres in Japan. Ze ontdekte een diepe passie voor redigeren tijdens haar jaren in het buitenland wat bij haar terugkomst in Amerika resulteerde in de beslissing om een redactieopleiding te volgen.

Ze woont nu in de directe omgeving van Seattle en werkt voor zowel lokale klanten als klanten op afstand. Haar specialiteit is het behouden van de unieke stem van iedere schrijver, ze te helpen te groeien en hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Nora is zeer bedreven en ervaren met non-fictie en ze vindt het heerlijk om te werken met memoires, zelfhulp projecten en academische teksten. Binnen het domein van fictie redigeert ze alles van korte verhalen tot complete literaire romans en heeft ze ervaring in de verschillende genres. Haar levenslange passie voor verhalen en het geschreven woord is overduidelijk zichtbaar en voelbaar in haar werk.

“Positieve verandering begint altijd bij het Zelf en door anderen te helpen hun eigen Gezond Zelf-Gevoel te ontwikkelen wordt de wereld indirect beter voor ons allemaal.
Je moet met eerlijkheid naar jezelf en je verleden willen kijken – al je filters verwijderen en de waarheid zien voor wat het is – voordat je er echt mee om kunt gaan en vooruit kunt gaan als een gelukkiger, gezonder mens.”

nora-tamada1

David Innes

Webmaster

Communicatie – Gratie – Gevoel voor Humor

david-innes

David werd door Antoinetta aangenomen als technisch expert om de HealthySenseofSelf website te herbouwen. Zijn interesse in opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling hebben geleid tot een grotere betrokkenheid binnen het bedrijf.
David onderhoudt de website met onze meest recente informatie en bouwt voortdurend door op de behoeftes en ontwikkelingen van het bedrijf. Hij deelt zijn expertise op het gebied van technische ondersteuning en ontwerp. Ook heeft hij jaren van ervaring met publiceren in tijdschriften en online.

 

David’s afkomst gaat ver terug tot aan kinderen, ouders, senioren, alcoholisten en abolitionisten, soldaten, predikanten, zelfhulp schrijvers, lijders aan slapeloosheid, depressieve en angstige mensen, academici, wereldleiders en beleidsmakers, uitvoerende kunstenaars en toneelschrijvers en zelfs (in de 18de en vroege 21ste eeuw volgens stamboomonderzoek) op z’n minst een paardendief en een vechtersbaas.
Zelf is hij vader, heeft bejaarde ouders en een relatie met een geweldige partner.Dus hij is absoluut een kandidaat voor alle 12 categorieën die in de Zelf-Gevoel Methode besproken worden.

Onder David’s lievelingscitaten behoren onder meer…. “Extremisme in het streven naar matiging is geen ondeugd” en “Als alles gezegd en gedaan is, is er minder gezegd dan gedaan.”

“Een Gezond Zelf-Gevoel is vooral belangrijk voor mij, omdat ik over de jaren gemerkt heb dat veel van de problemen waar mensen mee te kampen hebben in hun persoonlijke en sociale leven niet van verkeerde lessen komen, die ze als hele jonge kinderen geleerd hebben, maar van de onbegrepen lessen, die ze later als volwassenen nooit meer hebben herzien. De SoS Methode is een zeer nuttige methode om de valse regels en ‘bijgelovigheden’ te vervangen, die we opgepikt hebben, voordat we de mogelijkheid hadden om solide, consistente en haalbare waarden als volwassenen te ontwikkelen en toe te passen.”

“Als volwassene heb ik mezelf (ooit) beloofd om een verschil in de wereld te maken. Ik geloof dat de Zelf-Gevoel Methode een verschil kan maken voor heel veel mensen. Daarom ben ik trots en blij om Antoinetta Vogels en haar medewerkers te helpen om mensen te bereiken, die zullen vinden dat het ook een verschil in hun leven maakt.”
Voor meer informatie over David en zijn RealBasics business, bezoek dan realbasics.com.

Wij waarderen je feedback.

We zouden graag van je horen!