Uitslag van de Quiz: Gebrek aan Zelf-Gevoel / Vals Zelf-Gevoel

Gebrek aan Zelf-Gevoel

Gebrek aan Zelf-Gevoel

 “Hoe kan ik van mezelf houden als ik mijn Zelf niet kan voelen?”

Gebrek aan Zelf-Gevoel en Vals Zelf-Gevoel

Jouw antwoorden op de vragen uit deze quiz wijzen op een Gebrek aan Zelf-Gevoel. Voel je je onzichtbaar of niet gewaardeerd? Vind je het moeilijk om uiting te geven aan je authentieke gedachten, gevoelens, meningen en voorkeuren? Probeer je het anderen naar de zin te maken? Doe je moeite om aandacht te krijgen? Leidt je verslaving aan goedkeuring tot veel stress en angstgevoelens? Heb je het gevoel dat je ‘er niet mag zijn’ wanneer je er niet in slaagt de goedkeuring of erkenning van anderen te krijgen? Verlang je voortdurend naar het krijgen van een ‘Goed-gevoel-over-jezelf’?

Als het antwoord op (een of meer van) deze vragen ‘ja’ is, kan de Zelf-Gevoel Methode je zeker helpen! Je kunt beginnen met het herstellen van je Zelf-Gevoel door de online-cursus te doen en ons nieuwe boek te lezen: Gezond Zelf-Gevoel, de methode om het beste uit jezelf te halen!

Leer verbinding te maken met wie je wezenlijk bent, en met wat jij wilt in jouw leven. Ontdek WAAROM je doet WAT je doet, en werk aan het helen van je Zelf-Gevoel middels het helen van je motivatie.

Wees niet langer verslaafd aan goedkeuring. Maak een einde aan je lijden door trouw te worden en te blijven aan je Zelf!

 

Ik voel me thuis in mijzelf, waar ik ook ben en wat er ook gebeurt want mijn Gezond Zelf Gevoel is mijn baken.

Ken je iemand die de Quiz ook zou willen doen? Geef hen de link voor de Quiz!