WELKOM op GEZOND ZELF GEVOEL, de site die gaat over JOUW ZELF!

Het probleem

Heb je je wel eens afgevraagd waarom het toch is dat sommige mensen altijd succes lijken te hebben, positief in het leven staan, niet zo vaak ziek zijn, veel vrienden hebben, geen grote relatie problemen terwijl anderen hun best doen, hard werken maar op de een of andere manier het niet voorelkaar krijgen om te komen waar ze willen zijn?

Ze werken hard, misschien nog wel harder dan de eerste groep maar op het laatste moment gebeurt er altijd iets of ze worden zenuwachtig en verknoeien hun eigen kans op succes, onbewust of schijnbaar van buiten af.

Deze website is er om je te helpen een gezond zelf gevoel te ontwikkelen als je er geen hebt meegekregen zodat het goede in de wereld ook voor jou bereikbaar is.

Introductie

Ik ben zo blij dat het moment gekomen is waar op ik de lancering kan aankondigen van onze Nederlands talige website onder de naam GEZOND ZELFGEVOEL. Het is een zuster-site van de originele Amerikaanse versie HEALTHYSENSEOFSELF. Op deze site vragen wij aandacht voor het probleem dat veel mensen tegenwoordig een gebrek aan zelf-gevoel hebben (Sense of Self) en de desastreuze gevolgen daarvan.
De Founder van het bedrijf HEALTHYSENSEOFSELF, dat te vinden is in het Amerikaanse Bellevue, in de staat Washington, heel dicht tegen Seattle aan, is de in hart en nieren Nederlandse Antoinetta Vogels, die zo’n 25 jaar geleden, via Portugal, naar de Verenigde Staten is verhuisd.

Wat is “zelf-gevoel?”

De inhoud van deze website is gebaseerd op de Sense of Self-Methode (SoS Methode) en staat onder auspiciën van de auteur van het gelijknamige boek : “Healthy Sense of Self, How to be True to your Self and Make Your World a Better Place!” Antoinette Vogels heeft deze methode ontworpen gebaseerd op oplossingen voor haar eigen problematiek, die zich onder meer uitte in hardnekkige slapeloosheid en de uiteindelijke (zelf-)diagnose: gebrek aan zelf-gevoel: niet in contact zijn met je eigen persoon.

Waarom moet je een gezond zelf gevoel hebben?

De SoS Methode geeft inzicht in het hoe en waarom de dingen in je leven soms steeds tot niets schijnen te leiden of waarom je voelt dat je nooit echt de kans krijgt om al het potentieel dat je in jezelf aanwezig weet te realiseren. Natuurlijk, iedereen is anders en misschien is er ook zoiets als karma en voor sommigen van ons meer en anderen minder gelegenheid, al naar gelang van onze omstandigheden, maar er is ook heel veel dat we zelf kunnen bijdragen en daarover gaat deze site; daarover spreekt de Sense of Self-Methode (SoS Methode.)

Hoe werkt de SoS Methode?

Hier is een eerste hint: kijk naar binnen en vraag je af wat je echte eigenlijke motivatie is voor wat je wilt of wat je doet.

We leren inzien dat we heel vaak denken dat we weten waarom dat is maar als blijkt dat de uiteindelijke reden heel anders is dan we dachten dan kunnen we ons afvragen of het misschien terecht is dat we niet het gewenste resultaat krijgen. Met andere woorden: er is heel wat meer gaande onder de oppervlakte van ons leventje van alle dag.

Wat zijn de voordelen van een gezond zelf-gevoel?

Inzicht te krijgen in wat ons beweegt – te concluderen dat onze motieven vaak niet zo gezond zijn als we wel dachten en bewust een andere keuze maken, dat is waar de SoS Methode je bij helpen kan.
En de voordelen zijn legio en ze zijn allemaal beschreven in het SoS Boek dat helaas alleen nog maar in het Engels (=Amerikaans) verkrijgbaar is. Maar er wordt aan gewerkt!

Op deze Nederlandse versie van HEALTHYSENSEOFSELF.com (GezondZelfgevoel.nl) vind je om te beginnen een toelichting. Kies de betreffende categorie die je het meest aanspreekt en ontdek hoe de SoS Methode je kan helpen om oude conclusies (uit je vroegste jeugd) te herzien en nieuwe beslissingen te integreren in je bestaan die tot meer succes en welzijn lijden. (Voor persoonlijke ontwikkeling maar ook voor optimalisering van het functioneren van de werknemers in instituten en bedrijven.)

Als je meer wilt weten over de SoS Methode ga dan naar

Op de Engelstalige site kun je ook een cursus doen, ja ook in het Engels. Je kunt er zoveel leren over jezelf!

Oproep tot actie

Als de cursus nog niet op de NL site verkrijgbaar is, ga dan naar http://healthysenseofself.com/the-method/ waar je meer te weten kunt komen over de SoS Methode en over de Sense-of-Self Help Kursus. Wacht niet te lang! Je hebt maar één leven – zorg er voor dat ‘t van jou is!