Wees Jezelf! Meer over de online cursus!

Waar gaat de online Wees jezelf - cursus nu eigenlijk over?

De online Wees jezelf - cursus is een trainingsprogramma van negen weken dat ontworpen is om:

 • je Zelf-Gevoel te herstellen;
 • je te bevrijden van de behoefte om aan andermans wensen te voldoen en zo hun goedkeurig te krijgen; en
 • je de nodige vaardigheden te leren om je eigen, onafhankelijke persoon te worden.

Je leert:

 • waarom dingen niet gaan zoals jij dat wilt;
 • waarom je niet de gewenste resultaten bereikt;
 • wat je moet doen om dingen beter te laten verlopen; en
 • hoe je verder kunt gaan in een nieuwe, gezondere richting, d.w.z. met leven vanuit je eigen hart en je eigen verstand.

Trouw blijven aan je ware Zelf kan ongelooflijk lastig zijn. Maar wij zijn hier om je, stapsgewijs, te begeleiden met dit programma en je zodoende dichter te brengen bij wie je werkelijk bent.

https://vimeo.com/222876077

Ontdek de talloze goede redenen om vandaag meteen met de online Wees Jezelf-Cursus te beginnen!


Voordat ik mijn eigen motivaties begon te onderzoeken, was ik net als een boei in een oceaan van gebeurtenissen: ik was compleet overgeleverd aan wat er om mij heen gebeurde en wat er in mij gebeurde. Ik zat vast in de reactieve modus. Wanneer dingen niet gingen zoals ik dat wilde, explodeerde ik en dan gaf ik alles en iedereen en alles de schuld.

Wat mij gered heeft van deze negativiteit is het schrijven van mijn boek. Elke keer als ik mijn boek lees, word ik teruggebracht naar wie ik diep van binnen ben. Het herinnert mij eraan dat ik slechts menselijk ben, dat er niets mis is met me, en dat het echt niet nodig is om alles altijd perfect te hebben!

Als je het pad volgt dat ik voor je heb neergelegd, dan zul je al snel zien dat je in staat bent om andere keuzes te maken dan dat je voorheen deed en die dan tot andere resultaten zullen leiden. Je kwaliteit van leven zal verbeteren zolang je maar in contact bent en blijft met jeZelf!
Dit is wat je te doen staat:

 • Reserveer elke dag ongeveer 15 à 20 minuten
 • Schrijf je in voor de Zelf-Gevoel Online Cursus
 • Bevrijd je van ongewenste gewoontes die steeds zorgen voor dezelfde, ongewenste resultaten
 • Word de beste versie van jezelf en behaal de door jou gewenste resultaten!

Dat is het!

Ben jij bereid nu om voor goed afscheid te nemen van je oude gewoonten en je ware pad en je doel te ontdekken? Ben je klaar om uit de gevangenis van andermans verwachtingen en wensen te stappen? Ben je klaar om eindelijk controle te hebben over je eigen leven?

Deze cursus is zowel een eerste stap naar het bereiken van bovengenoemde als wel een blijvend middel om te voorkomen dat je in je oude gewoontes terugvalt. Het is lastig om voor jeZelf te zorgen, maar het resultaat maakt al dat harde werk voor je meer dan waard. Ik, auteur van de ZG Methode, ben in staat geweest om het te doen, dus jij kan het ook. Bedenk eens wat je kunt realiseren in je leven wanneer je echt de baas bent over je eigen leven.

Bedenk eens wat een grote voldoening je zult ervaren wanneer je je volledig potentieel kunt gebruiken, je relaties maximaal ontwikkelen kunt, en je kinderen op zo’n manier kunt opvoeden dat zij voor altijd je vrienden zullen zijn. Dat en nog veel meer is mogelijk wanneer je de Zelf-gevoel Online Cursus doet!

JE HEBT MAAR ÉÉN LEVEN—ZORG ERVOOR DAT HET VAN JOU IS!

De Online Cursus: Negen Lessen

Intro

Hier is de routekaart voor jouw ontwikkeling.

De introductie richt zich er op het belang aan te geven van dat je instaat bent om jeZelf aan te voelen, te doorvoelen, en er wordt je de vraag gesteld of je de waarde ervan inziet om jezelf los te maken van specifieke, oude gedragingen die in het heden niet langer nuttig voor je zijn. JeZelf aan- en doorvoelen is een belangrijke vaardigheid die je moet hebben als je je leven wilt leven als de gezonde, gelukkige persoon waarvan je weet dat je die kunt zijn.

ApprovalCrave

Les 1 – WAAROM denk je dat doet wat je doet?

Les 1 focust op de wortels van je gedrag en legt uit waarom dat belangrijk is: je kan veel, of misschien zelfs wel alle problemen in je leven oplossen, als je weet WAAROM je doet wat je doet. Waarom maak je bepaalde keuzes en beslissingen? Het ontwikkelen van bewustzijn hieromtrent is zeer zeker behulpzaam bij mensen die het gevoel hebben dat zij hun acties en gedrag niet onder controle hebben.

Unit2

Les 2 – Over wiens leven gaat het nu eigenlijk?

Les 2 biedt inzicht in het verschil dat er bestaat tussen mensen die een Gezond Zelf-gevoel hebben en mensen die eeuwig worstelen om zichZelf te vinden. Alleen omdat je geboren bent betekent nog niet dat je gegarandeerd je eigen leven kan leiden. Dit onderdeel helpt je de volgende vraag te beantwoorden: Heb jij een Gezond Zelf-Gevoel of heb je een Gebrek aan Zelf-Gevoel?

Pastfuturepresent

Les 3 – Je verleden vormt je heden. Is je heden goed genoeg om je toekomst te vormen?

Les 3 helpt je te begrijpen wat er gebeurde in je kindertijd. De manier waarop je ouders zich vroeger naar jou hebben verhouden heeft invloed op hoe jij je voor de rest van je leven naar jezelf verhoudt. Als je na je kindertijd een onderontwikkelde Zelf-gevoel had, faalde je gegarandeerd. Je hiervan los maken begint met het terugblikken op wat er toen werkelijk was gebeurd.

Unit4

Les 4 – Schijn bedriegt

Les 4 introduceert twee categorieën van motivaties die geïdentificeerd zijn door de Zelf-gevoel methode: Directe Motivatie en Indirecte Motivatie. Om je motivaties te begrijpen, moet je je bewust zijn van wat er omgaat in je onderbewuste. Door te herkennen welke soort Motivatie in de achtergrond afspeeld van verschillende gedragingen, leg je de basis om jezelf te leren kennen, om je Gebrekkig Zelf-gevoel om te zetten in een Hersteld Zelf-gevoel.

Unit5

Les 5 – Gebruik jij je leven om te bewijzen dat alles goed met je gaat?

Les 5 richt zich op waarom bepaalde dingen een dominante rol spelen in je leven en wat daarachter schuilt. Wanneer je niet in staat bent om een (gezond) Zelf-gevoel te ontwikkelen, dan vind je manieren om acceptatie te krijgen van mensen waarvan jij gelooft dat jij hun goedkeuring nodig hebt.

BehaviorTree

Les 6 – De behoefte voor 'Goed-gevoel-over-jezelf' kan compulsief zijn.

Onderdeel 6 onderzoekt wat jou motiveert om naar goedkeuring te snakken, en het introduceert een paar processen die bijdragen aan de onbewuste drama die afspeelt bij hen die een Gebrekkig Zelf-gevoel hebben. Je zal ontdekken hoe je de omschakeling maakt van gefocust zijn op het verkrijgen van goedkeuring naar gefocust zijn op wat JIJ wilt dat je leven is, gebaseerd op je eigen, bewuste keuzes.

Unit7

Les 7 – 'Zal ik ooit de behoefte naar goedkeurig ontgroeien?'

Les 7 gaat dieper in op de rol die het ouderlijk oordeel kan spelen in je leven. Verzorgers hoeven niet eens aanwezig te zijn om hun meningen rond te laten hangen in je gedachten en je lichaam. Je zal leren over de verstrikking van ouder/verzorger en kind, dat zowel de oorzaak en het resultaat is van een Gebrekkig Zelf-gevoel, wat jou in gevaar brengt om je hele leven met emotionele uitputting en lijden te kampen.

Unit8

Les 8 – 'Help! Ik voel mijn Zelf verdwijnen als het me niet lukt om jou blij te maken!'

Les 8 brengt alle informatie van de voorgaande onderdelen samen en maakt helder wat de Zelf-gevoel Theorie—en Methode—nu precies over gaan. Door verder te bouwen op wat je tot nu hebt geleerd, zal je de constructie zien die jij onbewust hebt gecreëerd als plaatsvervanger voor de ware zelf-ervaring. Dit onderdeel stelt de vraag: Wiens geluk is nu het belangrijkst voor je?

Unit9

Les 9 – Breng het allemaal samen: Zit jij in een emotionele achtbaan?

Onderdeel 9 leidt je door alle concepten van de cursus zoals ze bij jou van toepassing zijn. Zodra je eenmaal in staat bent om de oorsprong van elk van deze elementen te begrijpen, dan zal je in staat zijn om effectief blijvende veranderingen te maken en je eindelijk los te maken van je verslaving aan goedkeuring.

Simpele stappen om je dicht bij je ware Zelf te brengen.

Ons doel is om je te helpen een lichtje te laten schijnen op je vroege kindertijd, zodat je kunt ontdekken wat de dingen zijn die bijgedragen hebben tot je ontwikkeling en kan leren zien hoe deze jou tot op de dag van vandaag beïnvloeden. Door met deze cursus bezig te zijn zul je meer gevoel ontwikkelen voor jeZelf en kom je oog in oog te staan met wie je werkelijk bent. Dit programma is zeer persoonlijk en psychologisch van aard, en het wordt aangeboden op een bondige manier en is gemakkelijk op jezelf toepasbaar zodat je niet overweldigd wordt.

Dit is een cursus die je telkens opnieuw zou kunnen doen: je kunt steeds weer nieuwe lagen van je psyche afpellen, net als van een ui, terwijl je je ondertussen vlot ontwikkelt tot de onafhankelijke en autonome persoon die je het recht hebt te zijn.

Of je nu worstelt met diepgewortelde persoonlijke problemen, of dat je jezelf gewoon beter wilt leren kennen, de Zelf-Gevoel Cursus geeft je alles wat je nodig hebt om echt (weer) jeZelf te worden en te herstellen van vroegere ervaringen en keuzes.

SCHITTERENDE BONUSES

Reserveer nu je plaats in de GezondZelf-Gevoel Help Cursus en ontvang deze Speciale:

Healthy Sense of Self: How to be true to your Self and make your world a better place!
Een exemplaar van onze 253-pagina standard referentie voor de Gezond Zelf-Gevoel Methode. (ter waarde van $ 29.95)

Specifiek Taalgebruik van de Zelfgevoel Methode
Meer dan 40 geïllustreerde kaarten met belangrijkste concepten, die authentiek zijn en belangrijk zijn als je een sterk en Gezond Zelfgevoel wilt ontwikkelen.

Exclusieve toegang tot de Friends of Healthy Sense of Self Facebook Page and Community!

HySoS Grounding Exercise for Better Body/Mind Awareness and Connection!
Een downloadbare gids om je beter te voelen, een helderder geest te hebben, minder gehecht te zijn aan de uitkomst van je akties en minder afhankelijk te zijn van wat anderen van je denken, inclusief die speciale mensen wiens goedkeuring je altijd wilt krijgen. Deze gids geeft je iets, waar je, met een paar minuten per dag, meteen mee kunt beginnen om je Zelf-Gevoel te versterken.

HySoS Awareness Exercise for Parents plus The Three Questions!
Een downloadable wegwijzer om je ervan te verzekeren dat je er voortaan “echt helemaal zult zijn” voor je kinderen!

Wekelijkse Online tijden tijdens kantooruren
Toegang tot onze ondersteuning van jou in je leven!