Uitslag van de Quiz: Ontluikend Gezond Zelf-Gevoel

Zelf-Gevoel

Zelf-Gevoel

“Ik weet wie ik ben en ik krijg met de dag meer waardering voor mijn Zelf.”

Ontluikend Gezond Zelf-Gevoel

Jouw antwoorden op de vragen uit deze quiz wijzen erop dat je op weg bent naar het herstellen van je Zelf-Gevoel, en dat je een Ontluikend Gezond Zelf-Gevoel hebt. Waarschinlijk heb je al goed in de gaten dat het van belang is om te leren zijn wie je werkelijk bent, maar zijn er legio situaties waarin je oude, ongezonde gewoontes de kop opsteken. Er zijn ook genoeg momenten waarop je angstgevoelens hoog oplaaien of waarop je weer de behoefte voelt om anderen te behagen. Wees standvastig en probeer steeds vaker trouw te blijven aan je eigen oordeel of smaak.  Alleen het besluit om voortaan jezelf te zijn is niet voldoende, je moet je het voortdurend bewust leren blijven en vooral ook oefenen.

Indirecte relatie met je zelf

Gezond Zelf-Gevoel helpt je graag op deze weg naar volledig herstel van je Zelf-Gevoel. Je kunt daarvoor de online-cursus doen en ons nieuwe boek lezen: Gezond Zelf-Gevoel, de methode om het beste uit je zelf te halen.

Leer te doorvoelen wanneer je Zelf-Gevoel al wel aanwezig is, en hoe je dat op elk gebied in je leven kunt waarmaken. Ontdek WAAROM je doet WAT je doet, en ontdek of je motivatie gezond is.

Werk aan het helen van je motivatie en heel daarmee je Zelf-Gevoel. Leer hoe altijd trouw te zijn aan je Zelf, en pluk daar de vruchten van: een betere gezondheid en een gelukkiger leven!

"Ik word steeds beter in het doorbreken van het patroon dat ik de goedkeuring van anderen nodig heb"

Verinnerlijkte Ouderlijke Stem (VOS)

Verinnerlijkte Ouderlijke Stem (VOS)

"Ook al hoor ik nog steeds de innerlijke stem van mijn ouder, ik ga toch mijn eigen weg."

Ik voel me thuis in mijzelf, waar ik ook ben en wat er ook gebeurt want mijn Gezond Zelf Gevoel is mijn baken.

Ken je iemand die de Quiz ook zou willen doen? Geef hen de link voor de Quiz!