Uitslag van de Quiz: Beginnend Herstel van Zelf-Gevoel

Levenskwaliteit

Levenskwaliteit

“Hoe komt het dat ik steeds minder vaak overdreven reageer op situaties?
Ik doe vast iets goed!”
 

Beginnend Herstel van Zelf-Gevoel

Jouw antwoorden op de vragen uit deze quiz wijzen erop dat je een begin hebt gemaakt met het herstel van je Zelf-Gevoel. Is je helingsproces al bezig plaats te vinden en heb je wel degelijk contact gelegd met wie je wezenlijk bent, maar heb je nog geen permanent zicht op je Zelf? Zijn er genoeg momenten en situaties waarin je wel vertrouwd bent met je eigen innerlijke drijfveren en ben je steeds vaker best in staat je gedachten, gevoelens, meningen en voorkeuren te uiten, maar heb je de goedkeuring van anderen toch nog steeds nodig? Als je je niet vrij voelt om uiting te geven aan je Zelf, probeer je dan nog steeds de erkenning van anderen te krijgen zodat je het gevoel krijgt dat je ‘er mag zijn’?

Als het antwoord op (een of meer van) deze vragen ‘ja’ is, kan de Zelf-Gevoel Methode jou helpen! Je kunt doorgaan met het herstellen van je Zelf-Gevoel door de online-cursus te doen en ons nieuwe boek te lezen: Gezond Zelf-Gevoel, de methode om het beste uit je zelf te halen!

“Ik kan nu het verschil zien tussen dingen doen omdat ik dat wil, en dingen doen omdat ik denk dat ik dat móet.”

 

Leer te voelen wanneer je Zelf-Gevoel aanwezig is, en hoe je dat op elk gebied in je leven kunt verwezenlijken. Leer verbinding te maken met wie je wezenlijk bent, en met wat jij wilt in jouw leven. Ontdek WAAROM je doet WAT je doet, en werk aan het helen van je Zelf-Gevoel middels het helen van je motivatie.

Wees niet langer verslaafd aan goedkeuring. Maak een einde aan je lijden door trouw te worden en te blijven aan je Zelf!

Ik voel me thuis in mijzelf, waar ik ook ben en wat er ook gebeurt want mijn Gezond Zelf Gevoel is mijn baken.

Ken je iemand die de Quiz ook zou willen doen? Geef hen de link voor de Quiz!