Algemene Voorwaarden

1. Inleiding

Deze website is eigendom van Healthy Sense of Self, LLC. Healthy Sense of Self is gevestigd aan 1100 Bellevue Way NE, Ste.8A, PMB 502, Bellevue WA 98004, USA

2. Aanmelding en betaling

Je kunt je aanmelden voor een cursus via onze website www.zelf.dev. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Door je in te schrijven verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden. Het studiegeld dient vooraf te worden voldaan.

3. Studie start en duur

Na inschrijving op een cursus kan de cursus direct starten met de cursus. De cursus kan in eigen tempo worden uitgevoerd: er is geen maximum duur verbonden aan de cursus.

4. Studie materiaal

 1. In geval je cursusmateriaal hebt besteld, zal dit zo snel mogelijk bezorgd worden op het door jou opgegeven adres. Mocht de verzending onverhoopt langer duren dan 1 week zal je hierover tijdig worden geïnformeerd.
 2. Het door Healthy Sense of Self geleverde studiemateriaal mag, in welke vorm dan ook, niet aan derden worden verstrekt.

5. Studie: 14 dagen op proef

 1. Binnen 2 weken na inschrijving van de cursus, kan cursist de cursus kosteloos annuleren. Het verzoek tot annulering dient via e-mail aan info@zelf.dev te worden gedaan.
 2. De cursist heeft het recht om het studiemateriaal te retourneren in geval de cursus binnen 2 weken na inschrijving wordt geannuleerd, onder voorwaarde dat het studiemateriaal niet gebruikt is. Porto kosten voor retourneren zijn voor conto van de cursist.

6. Etadoro abonnement

 1. Als cursist heeft gekozen voor een Gezond Zelf Gevoel abonnement, wordt maandelijks een automatische incasso uitgevoerd, waarvoor de cursist vooraf toestemming heeft gegeven.
 2. Healthy Sense of Self behoudt zich het recht om het maandelijkse abonnementsbedrag te verhogen, waarbij cursisten minimaal 1 maand vooraf zal worden geïnformeerd.
 3. In geval het maandelijkse abonnementsbedrag niet geïncasseerd kan worden, zal cursist via e-mail hiervan op de hoogte worden gesteld. Als cursist het abonnementsbedrag binnen 2 weken na versturing e-mail niet heeft betaald, verliest cursist de toegang tot de online omgeving

7. Privacy

 1. Als cursist online informatie aanvraagt of zich als cursist inschrijft, vraagt Healthy Sense of Self een aantal persoonsgegevens om aan het verzoek tot informatie of inschrijving te kunnen voldoen. Wij verzekeren dat de persoonlijke gegevens uitsluitend worden gebruikt ten behoeve van de cursussen van Gezond Zelf Gevoel.
 2. Healthy Sense of Self gebruikt deze persoonsgegevens ook om u desgewenst op de hoogte te houden van nieuwe cursussen en andere activiteiten met betrekking tot Gezond Zelf Gevoel. Wil je verder geen informatie ontvangen, dan kun je je hiervoor eenvoudig afmelden.

8. Begeleiding gedurende cursus

Gedurende de cursus ontvangt cursist, in geval het relevant is, feedback op de opdrachten van de trainer of een door de trainer aangewezen persoon indien u persoonlijke begeleiding hebt aangeschaft. Healthy Sense of Self stelt zich tot doel om binnen 3 dagen te reageren op vragen en opdrachten.

9. Bijeenkomsten

 1. Healthy Sense of Self organiseert bijeenkomsten voor cursisten en geïnteresseerden. Aanmelding en eventuele betaling van de bijeenkomsten vindt plaats via het Gezond Zelf Gevoel platform.
 2. Binnen 2 weken na aanmelding voor een bijeenkomst is het mogelijk om kosteloos af te melden via info@zelf.dev. Daarna worden kosten voor de bijeenkomsten niet geretourneerd.
 3. Healthy Sense of Self behoudt zich het recht om de bijeenkomst, tot 72 uur voorafgaand, te annuleren in geval van onvoldoende aanmelding.
 4. In geval van annulering binnen 72 uur van de bijeenkomst, als gevolg van ziekte over andere calamiteit, zal betaling worden geretourneerd.

10. Klantenservice

In geval van vragen op opmerkingen kun je contact opnemen met de klantenservice van Gezond Zelf Gevoel

De klantenservice is te bereiken via info@zelf.dev. Gezond Zelf Gevoel stelt zich tot doel om binnen 48 uur alle vragen via e-mail te beantwoorden.

Deze voorwaarden zijn onderhevig aan de wetgeving van de staat Washington in de Verenigde Staten van Amerika.