Aan de slag

Ben je klaar om aan de reis te beginnen en jeZelf vrij te maken om zodoende je eigen, volle potentieel te bereiken en die persoon te worden die je diep van binnen werkelijk bent? Begin er vandaag meteen mee door onze e-books en andere gratis informatie die hieronder staan te downloaden.

Heb je je ooit gedacht: Wat is er mis met me?

Als je je inderdaad wel eens afvraagt of er iets mis is met je, weet dan dat je niet de enige bent! Er zijn veel mensen die zich precies zo voelen.
Neem eens even een kijkje in onze gratis eBook: Wat is er mis met me? Een Gezond Zelf-Gevoel gids om het ware geluk te vinden.
Bereid je er op voor om je eigenwaarde op te bouwen en het vertrouwen in je zelf terug te winnen dat van nature bij je hoort als creatief, onafhankelijk persoon: als je ware Zelf!

Je wilt het beste voor je kind, toch? Leer hier hoe je het Zelf-Gevoel van je kind kunt helpen ontwikkelen.

Als ouder maak je je zorgen over je kind, toch? Dat hoort erbij. Je maakt je zorgen over hun veiligheid en geluk, je vraagt je af of ze niet te eenzaam zijn, en of ze zich als volwassenen voldaan gaan voelen. Hun toekomstige gezondheid en geluk hangen voor een groot deel van jou af. Van of/hoe jij je kind voorziet van de bouwstenen voor hun Zelf-Gevoel, want dat is hetgene dat hen gaat ondersteunen als ze door de hoogte- en dieptepunten in hun leven gaan.

Er komt vaak meer kijken bij ons gedrag dan wat er aan de oppervlakte van te zien is.

Ontdek wat er bij jou aan je gedrag ten grondslag ligt, en maak een overstapje naar wat het beste is voor jou en je kinderen.
Neem een kijkje bij onze Gezond Zelf-Gevoel bewustzijn oefening voor ouders en bestudeer de drie belangrijke vragen die we ons allemaal moeten stellen. Probeer, terwijl jij de oefeningen doet, te herkennen hoe jouw onderbewustzijn de beslissingen die jij maakt, beïnvloedt. Leer wat je kan doen om je gedrag en je gedachten te veranderen om de beste versie van jezelf te worden.