Hier zijn 7 natuurlijke tips die je helpen om beter te slapen (deel 3)

Leestijd ± 3 minuten

 

Een Gezond Zelf-Gevoel is de oplossing van jouw slapeloosheid.

 

In onze vorige 2 blogberichten hebben we tips en suggesties gedeeld die je zelf kunt toepassen om een beter routine voor het slapengaan te creëren. Maar we deelden ook een ademhalingsoefening om meer rust in lichaam en geest te brengen.

In deze blog hebben we nog een derde en laatste tip, zodat jij straks echt lekker kunt gaan slapen!

 

 

Volg de Gezond Zelf-Gevoel methode om ‘s nachts beter te slapen.

 

Het ontwikkelen van een Gezond Zelf-Gevoel gaat over onszelf bevrijden van datgene wat onze geest bezig houd en verwart.

 

Dit kan zijn: het loslaten van ingewortelde ideeën om iets perfect te moeten zeggen of doen, de relatie die je doormaakt met je kind als ze naar school gaan, een angst voor iets (bijv. Verlaten, falen, afwijzing) en / of het verlangen om te voldoen aan de successtandaarden van onze samenleving.

 

Om elke dag fris en vol energie te wakker te worden, is het van belang om goed naar binnen te kijken, naar de oorzaak van jouw stress en angst.

 

Waarom ben je neurologisch ‘geprogrammeert’ zoals je bent? Wat is er in het verleden met je gebeurd dat nu je gedrag en gewoonten bepaalt?

 

Wees je bewust van wat er op elk moment gebeurt om moeiteloos naar het volgende te gaan onderzoek je emoties in het heden, zodat het gemakkelijker is om ze ‘s nachts te kalmeren. Het is belangrijk om je bewust te zijn van onze neiging als mens om gevangen te raken in een ‘gewoontenlus’ – wankelen in het verleden of je zorgen maken over de toekomst.

 

Blijf aanwezig! Het vergt veel oefening en zelfmotivatie. Maar op de lange termijn zal deze gedragsverandering leiden tot een Gezond Zelf-Gevoel. En als je goed slaapt, ben je niet alleen gezonder, maar ook gelukkiger!

 

Als je gezonder en gelukkiger bent, kun je sterkere relaties creëren, sterkere manifestaties in je leven tot stand brengen en genieten van verhoogde creativiteit en productiviteit.

 

Heb je in het verleden last gehad van slaapproblemen? Heb je problemen om de rust te krijgen die je verdient? Ontdek wat er aan de hand is met je zelf-gevoel door de Gezond Zelf-Gevoel quiz te doen.

 

Hier is jouw gezonde slaap! Moge je vanaf nu slapen als Doornroosje 😉

Antoinetta Vogels

Antoinetta Vogels is the Oprichtster & Directrice van HealthySenseOfSelf, LLC, ontwerpster van de Zelf-Gevoel Methode, een Zelfhulp Programma, voor Mensen die de gemoedsrust willen genieten die het Jezelf zijn met zich meebrengt!