Over het Natuurlijke Zelf door Bartholomeus Nicolaas Engelbertus

 

 

Ergens op mijn levenspad had ik mijn natuurlijke ware Zelf verloren. Door teveel compromissen om anderen te plezieren, of mischien alleen maar een verslaving aan de waan van de dag. Misschien had ik de ware essentie van mijn zelf nooit echt gekend.

~Bartholomeus Nicolaas Engelbertus, Something is missing, Someone is found: In Search of the Natural Self.

 

Er is altijd tijd om een Gezond Zelf-Gevoel terug te winnen en te herstellen. Is vandaag de dag dat jij gaat beginnen?

Posted in

Antoinetta Vogels

Antoinetta Vogels is the Oprichtster & Directrice van HealthySenseOfSelf, LLC, ontwerpster van de Zelf-Gevoel Methode, een Zelfhulp Programma, voor Mensen die de gemoedsrust willen genieten die het Jezelf zijn met zich meebrengt!