Overpeinzingen: Jim Morrison zwaartekracht-uitdagingen

“De belangrijkste vorm van vrijheid is te zijn wie je echt bent. Je verwisselt je werkelijkheid voor een rol. Je wisselt in je gevoel voor een spel. Je geeft je mogelijkheid op om te voelen en in plaats daarvan zet je een masker op. Je kunt geen grote-schaal revolutie maken totdat er een persoonlijke revolutie is, op een individueel niveau. Het moet eerst van binnen gebeuren. ~Jim Morrison

en de bonus vandaag (waar ik door geinspireerd word) is een populair Broadway Musical liedje met tekst waarvan ik denk dat het om JeZelf Zijn gaat. In tandem met het Licht en de Schauw die in ieder van ons leeft. ~Deborah Drake

Wicked! and Defying Gravity

Genieten van zwaartekracht-uitdagen en vandaag je eigen leven leven!

Posted in

Antoinetta Vogels

Antoinetta Vogels is the Oprichtster & Directrice van HealthySenseOfSelf, LLC, ontwerpster van de Zelf-Gevoel Methode, een Zelfhulp Programma, voor Mensen die de gemoedsrust willen genieten die het Jezelf zijn met zich meebrengt!